Bemutatkozás

Köszöntöm a SzáMárk Kft. honlapján. Engedje meg, hogy magamat és könyvelő cégem munkáját röviden bemutassam.

 

 

Németh Márk vagyok a Kft. ügyvezetője. Önálló könyvelési és tanácsadói munkát 1999 óta vállalok. A csaknem 15 éves gyakorlat során változatos profilú cégek gazdasági munkájába nyertem betekintést és váltam ezáltal aktív részesévé az adott makrogazdasági folyamatok alakulásának. Irodánk a gazdasági élet számos területén dolgozó cégeknek vállal könyvelési munkát és nyújt komplex számviteli szolgáltatást: a cégalapítástól, az adóbevalláson keresztül a mérlegkészítésig.

Tisztában vagyunk vele, hogy ebben a szakmában számos iroda és sok jó szakember közül kell lehetőleg a legjobbat kiválasztani. A jó döntést nem mindig könnyű meghozni – ezt szeretnénk az alábbi információkkal megkönnyíteni:

Számunkra alapkövetelmény, hogy tökéletesen ismerjük és megfelelően alkalmazzuk az adó és számviteli törvényeket, ügyfeleink kérésére bármikor a rendszeres tájékoztatás mellett soron kívül is szolgáltatunk információt az aktuális könyvelési adatokról. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk napi, heti vagy havi szakmai sajtó- és jogszabályfigyelés elkészítését és kiküldését.

A könyvelés nagy felelősség nem utolsó sorban bizalom kérdése.

Irodánk a könyvelés, bérszámfejtés során, a pontosságon kívül, – mely alapkövetelmény egy könyveléssel foglalkozó cégnél – nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a könyvelési adatok naprakészek legyenek, ezzel segítve ügyfeleinket, a vállalkozás jövőjét befolyásoló üzleti döntések meghozatalában.

Alaptevékenységeink közé tartoznak:

  • könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár)
  • adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése
  • rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről
  • bérszámfejtés, munkaügyi feladatok ellátása
  • ügyfél képviselete a hatóságok előtt

A fenti teendőket részletes szerződésben foglaljuk össze, amelyben rögzítjük, hogy garanciát is vállalunk munkánkért.

Nem a legolcsóbb könyvelőiroda címre pályázunk, de a díjazás ellenértékeként olyan minőségi szolgáltatást nyújtunk, amelynek keretében ügyfeleink segítséget kapnak pénzügyi és ügyviteli munkában, és a adót, bírságot spórolhat meg.

Minden ügyfelünk számára – egy személyes konzultációt követően – egyedi árkalkulációt készítünk, a konkrét adatok: tételszám, az árbevétel nagysága, a könyvelésre, és tanácsadásra fordított tényleges idő – figyelembevételével.

Ha bemutatkozásunk megnyerte tetszését, illetve döntéséhez további információra van szüksége – töltse ki űrlapunkat, és mi elküldjük Önnek a személyre szóló válaszokat és árajánlatunkat!

Németh Márk